top of page
Ovaal.png

THE 
SAFE
SPACE

CARE
.

Hoe wij je kunnen helpen.
 

Misschien geloof je het nu nog niet: maar je kunt jouw ervaring met seksueel geweld een plek geven. Je kunt je weer beter voelen. Zet de eerste stap naar hulp vandaag nog.
 
Het maakt niet uit welke vorm van seksueel geweld of grensoverschrijdend gedrag je hebt meegemaakt. Je hoeft niets uit te leggen. Misschien schaam je je, misschien voel je je schuldig, bang of verdrietig. Wij begrijpen je. Alleen jouw  gevoel telt. Ook jij bent welkom bij The Safe Space Club.

Je kunt ons snel bereiken via chat, WhatsApp, of stuur ons een Instagram DM.

 

Je krijgt altijd binnen 4 uur (overdag) een reactie van een van onze ervaringsdeskundige hulpverleners: van iemand die zelf ooit ook seksueel geweld heeft meegemaakt. Van iemand die jou echt begrijpt en die je verder kan helpen.

 


 

  • Instagram - White Circle
  • Whatsapp

The Safe Space Club. De ervaringen.

“Dit was mijn eerste stap naar hulp. Ik heb me geen enkel moment alleen gevoeld. Je doet dit echt samen. The Safe Space Club zit in mijn hart.”

The Safe Space Projects
 

Bij The Safe Space club organiseren we verschillende groepstrajecten om vrouwen te ondersteunen in hun herstelproces na het meemaken van seksueel geweld. Bij elk traject ontvang je ook persoonlijke begeleiding van een ervaringsdeskundige hulpverlener om aan persoonlijke thema’s te werken. Ook is het goed om te weten dat sommige vrouwen meerdere trajecten bij ons volgen. Op verschillende momenten in hun helingsproces, of soms zelfs tegelijkertijd! 

Benieuwd welk traject het beste bij jou aansluit? We zetten ze voor je op een rijtje:
(Als je persoonlijk advies wil ontvangen over de trajecten, neem dan gerust contact met ons op via ons nummer, Instagram of stuur een mailtje naar contact@thesafespaceclub.nl.)

The
Care
Project
 

The Care Project is iets voor jou als je niet zo goed weet waar je moet beginnen in je herstelproces. Of als je bijvoorbeeld op de wachtlijst staat voor traumatherapie of verdieping zoekt na/tijdens therapie.

The Care Project biedt psycho-educatie en handvatten op onder andere het gebied van trauma responses, triggers, emotieregulatie en negatieve gedachten.

 

Hier vind je meer informatie.

The
Sexual Healing
Project

 

​​The Sexual Healing Project is iets voor jou als je al wat stappen hebt gezet in je herstelproces en graag weer meer in verbinding komt met je sensualiteit en seksualiteit. Door middel van theorie en leuke activiteiten ontdek je manieren om jouw authentieke sensualiteit te gaan belichamen.Hier vind je meer informatie. 

The
Body & Mind

Project
 

The Body & Mind Project is iets voor jou als je in je herstelproces aandacht voor het lichaam hebt gemist en het niet helemaal lukt om alles wat je hebt geleerd ook te voelen en belichamen. We kijken naar de gevolgen van trauma voor je lichaam. Ook krijg je allerlei oefeningen voor zelfregulatie aangereikt waarmee je je veiliger kunt gaan voelen in je lichaam, in relaties en in de wereld om je heen.

Hier vind je meer informatie.
 

ABC van Seksueel Geweld - Door Jeffrey Dral 
 

Seksueel geweld is een ingewikkeld, maar belangrijk onderwerp. Daarom legt Jeffrey Dral, schrijver van het boek ‘Liegen zul je’ en overlever van seksueel misbruik, op deze pagina veel verschillende woorden en begrippen uit die te maken hebben met seksueel geweld. Deze informatie is beschikbaar voor iedereen die te maken heeft gehad met seksueel geweld, iemand in de omgeving heeft voor wie dat geldt en voor iedereen die er om een andere reden meer over zou willen weten.

Klik hier om meer te lezen:  https://www.jeffreydral.com/abc

bottom of page