top of page

Sabrine

Gedragdsdeskundige & kwaliteits- en deskundigheids-bevordering team begeleiders

Screenshot 2023-04-17 at 11.59.11.png

Vénice

Social Media Team &

Eerstelijns hulpvragen

veìnice1.jpg
WhatsApp Image 2022-12-29 at 11.10_edited.jpg

Nathalie

Begeleider & Trainer

- Vroegtijdig seksueel trauma

- Hechtingsproblematiek
- Trauma & het lichaam, polyvagaaltheorie
- cPTSS, BPS
- Zelfbeschadiging 
- Spiritualiteit

goede1_edited.jpg

Nena

Begeleider

- Vroegtijdig seksueel trauma
- Eetproblematiek

- Verstoorde ouder-kind relatie
- Gedachten herprogrammeren
- Identiteitsontwikkeling na trauma 
- Connectie met het lichaam herstellen

- Burn-out

Ceyda

Begeleider

- Zelf-liefde
- Self-empowerment
- Huiselijk geweld
- (Nasleep na) afhankelijkheidsrelaties
- Identiteitsontwikkeling &

leven opbouwen na trauma
- Juridische ondersteuning

WhatsApp Image 2022-08-31 at 13.44_edited.jpg

Nina

Social Media Team &

Communicatie

IMG-20210826-WA0011_edited.jpg
Screenshot 2023-04-17 at 11.57.09.png

Thien

Social Media Team

PHOTO-2021-09-19-14-36-44_edited.jpg

Louke

Slachtofferadvocaat

Ambassadeurs
 

589036AE-FD1C-4240-848A-58CE706D245B-0F1B9067-89BA-4264-8B2E-5A1DCA93FF25.JPG

Yeliz Çiçek

Hoofdredacteur Vogue

 

 

“Het werk wat The Safe Space Club doet is heel waardevol. Het zijn vaak vrouwen die slachtoffer zijn van huiselijk geweld, online geweld en seksueel geweld. Dat de stichting direct een hand uitreikt naar deze vrouwen wanneer het nodig is, vind ik fantastisch. Het luisteren naar deze vrouwen, vasthouden, coachen en helpen is zo ontzettend belangrijk. Deze vrouwen verdienen het om weer in hun kracht te komen staan. En de  toekomst weer positief tegemoet te gaan. Als ik maar een heel klein stukje mag bijdragen daaraan, dan doe ik dat met heel veel liefde.”

1SCF0204 (1).jpg

Soraya Hadjar

Eindredacteur Complex NL

 

''Als slachtoffer van seksueel geweld, was mijn grootste struggle altijd de schaamte en het gevoel dat ik niemand had om mijn ervaringen mee te bespreken. Het feit dat er nu een safe space is, door survivors, voor survivors, vind ik niet alleen mega bijzonder - ik weet ook hoe noodzakelijk het is. Het heelproces kan ontzettend eenzaam zijn, dus we dienen elkaar daar zoveel mogelijk in te steunen. Daarom ben ik ontzettend trots om ambassadeur te mogen zijn van deze organisatie.'' 

Schermopname (20).png

Jewaria Gazeale Luu

Model

 

''Ik heb zelf langere tijd met gevoelens van schaamte, maar ook verwardheid gelopen na mijn seksueel misbruik. Was het mijn schuld? Had ik het uitgelokt? Is het wel écht gebeurd? Stel ik me aan? Er heerst nog steeds een enorm stigma en taboe rondom seksueel misbruik. Het bespreekbaar maken van dit onderwerp is voor veel mensen een enorme opluchting. Je voelt je niet meer alleen en komt erachter dat alle gedachtes die je had er mogen zijn. Ik hoop dat ik vrouwen kan helpen met mijn verhaal om hun misbruik een plekje te kunnen geven.''

nabila1.png

Nabila el Ouatassi 

Schrijver en presentator

 

 

“Jarenlang heb ik het seksueel geweld dat mij als kind is overkomen onderdrukt alsof het nooit heeft bestaan. Tijdens het schrijven mijn boek ‘Goud bloed’, besloot ik mijn schaamte opzij te schuiven: ik schreef over de pijn van het kind in mij.  Dat heeft veel mensen geraakt. Mensen die nooit eerder hadden verteld wat hen was overkomen vonden dankzij mijn verhaal hun stem terug.

Als ambassadeur van The Safe Space Club nodig ik je uit om jouw stem met de mijne te mengen. Want alleen klinkt je stem als gefluister, maar samen vormen onze stemmen een harmonie.”

Schermopname (22).png

Danique Rubi

Zangeres

 

 

“In mijn single ‘Uitgelokt’ zing ik over victim blaming: een kwetsbaar onderwerp dat me persoonlijk raakt. Met mijn muziek kon ik dit onder de aandacht te brengen en bespreekbaar te maken. Ik werd overspoeld met berichten van mensen die zich erin herkenden. Ik vond het lastig dat ik eigenlijk alleen maar een luisterend oor kon zijn bij alle persoonlijke verhalen die mij bereikten. Door mijn naam te verbinden aan de The Safe Space Club kan ik als ambassadeur een stap verder gaan en slachtoffers verwijzen naar een veilige plek.”

Vrijwiliger worden?

The Safe Space Club is op
zoek naar
vrijwilligers.
 

Ben jij ooit slachtoffer geweest van seksueel geweld en wil je je ervaringen inzetten om anderen te helpen? Of zou je iets anders willen doen voor The Safe Space Club? Meld je dan nu aan als vrijwilliger.

Ik wil me aanmelden als vrijwilliger.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page